Bekijk hier het boekhoudprogramma dat wij zelf gebruiken

AFAS SB+ boekhoudpakket: algemene module

AFAS SB+ biedt een breed scala aan tools en services voor het beheren van bedrijfsadministratie. Hieronder geven we een overzicht van enkele van de belangrijkste functies en voordelen van AFAS. Naast de algemene punten bestaat het pakket uit de modules:

Verschillende pakketten bekijken en vergelijken

Alle algemene voordelen en extra’s op een rij:

 • AFAS Link app: De AFAS Link app is een mobiele app die gebruikers toegang geeft tot hun administratie op hun smartphone of tablet. Met de app kunnen gebruikers onderweg toegang krijgen tot hun gegevens, afspraken beheren en meer.
 • Autorisatiebeheer: een autorisatiebeheer-tool waarmee gebruikers de toegang tot bepaalde gegevens en functies kunnen beperken voor bepaalde gebruikers. Dit kan helpen om de beveiliging te verhogen en ongewenste toegang te voorkomen.
 • Samen werken met je accountant: een aantal tools waarmee gebruikers kunnen samenwerken met hun accountant, zoals het delen van gegevens en het op afstand toegang geven tot de administratie.
 • Importeren stambestanden en mutaties: de mogelijkheid om stambestanden en mutaties van andere software te importeren, wat kan helpen om tijd te besparen en fouten te verminderen.
 • Uitgebreide exportmogelijkheden: uitgebreide exportmogelijkheden, zodat gebruikers gegevens kunnen exporteren naar andere software of bestanden.
 • Elektronische Uitwisseling Belastingdienst: een module voor elektronische uitwisseling met de Belastingdienst, wat kan helpen om tijd te besparen en fouten te verminderen bij het indienen van aangiften.
 • Dagelijkse back-up in de cloud: dagelijkse back-ups in de cloud, wat betekent dat gebruikers de zekerheid hebben dat hun gegevens altijd veilig en beschikbaar zijn.
 • Automatische updates: automatische updates, zodat gebruikers altijd gebruik kunnen maken van de nieuwste versie van de software.
 • Uitgebreide documentatie: uitgebreide documentatie en handleidingen om gebruikers te helpen bij het gebruik van de software.
 • Online helpdesk: een online helpdesk waar gebruikers terecht kunnen voor hulp en ondersteuning.
 • Standaard 2 gebruikers: standaard toegang voor 2 gebruikers, wat betekent dat meerdere mensen binnen het bedrijf toegang kunnen hebben tot de administratie. Dit kan helpen om samen te werken en taken te delen.

Conclusie algemene module AFAS SB+

AFAS biedt een aantal handige tools en services voor het beheren van bedrijfsadministratie, waaronder een mobiele app, autorisatiebeheer, samenwerking met accountants, import- en exportmogelijkheden, elektronische uitwisseling met de Belastingdienst, dagelijkse back-ups in de cloud, automatische updates, uitgebreide documentatie en een online helpdesk. De software biedt standaard toegang voor 2 gebruikers, wat kan helpen om samen te werken en taken te delen.

Redactie

De redactie van Boekhoudzelf bestaat uit twee boekhouders met ruime ervaring in de financiële wereld. Op Boekhoudzelf.nl beschrijven zij alles wat te maken heeft met financiën, zelf boekhouden en economie.