Bekijk hier het boekhoudprogramma dat wij zelf gebruiken

Algemene boekhoudmodule van Exact Online bekeken

Exact Online Boekhouden biedt verschillende pakketten aan, waaronder de Algemene boekhoudmodule. Dit pakket is het goedkoopste en is geschikt voor 1 gebruiker en 1 administratie. Er zijn ook duurdere pakketten beschikbaar voor 2 gebruikers en 2 administraties.

Alle pakketten en prijzen bekijken

Voordelen van de Algemene boekhoudmodule

De Algemene boekhoudmodule van Exact Online biedt verschillende voordelen, zoals:

  • Online samenwerken: met de Algemene boekhoudmodule kun je online samenwerken met andere gebruikers. Je kunt onderling taken toewijzen, documenten delen en tegelijk boekingen invoeren. Ook kun je verschillende rollen en rechten per gebruiker instellen.
  • Mobiele app: Exact Online Boekhouden biedt een mobiele app aan die je gratis kunt gebruiken op je smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android.
  • Taken: met de Algemene boekhoudmodule kun je taken aanmaken en deze toewijzen aan andere gebruikers. Zo kun je je werk efficiënter organiseren.
  • Documentenbeheer: met de Algemene boekhoudmodule kun je documenten digitaal opslaan en koppelen aan relaties, boekingen en verkoopkansen. Zo heb je altijd al je belangrijke documenten bij de hand.

Online samenwerken met de Algemene boekhoudmodule

Met de Algemene boekhoudmodule van Exact Online kun je gemakkelijk online samenwerken met andere gebruikers. Je kunt onderling taken toewijzen, documenten delen en tegelijk boekingen invoeren. Ook kun je verschillende rollen en rechten per gebruiker instellen, zodat je kunt bepalen wie toegang heeft tot welke gegevens.

Gebruik van de mobiele app

Exact Online Boekhouden biedt een mobiele app aan die je gratis kunt gebruiken op je smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android en maakt het mogelijk om onderweg inzicht te hebben in je cijfers. Zo kun je altijd en overal toegang hebben tot je administratie.

Taken en documentenbeheer

Met de Algemene boekhoudmodule van Exact Online kun je gemakkelijk taken aanmaken en deze toewijzen aan andere gebruikers. Zo kun je je werk efficiënter organiseren en ervoor zorgen dat taken niet vergeten worden. Ook kun je documenten digitaal opslaan en koppelen aan relaties, boekingen en verkoopkansen. Zo heb je altijd al je belangrijke documenten bij de hand en hoef je ze niet meer op te zoeken in een papieren archief.

Vragen en antwoorden over de boekhoudmethode van Exact Online

Is de Algemene boekhoudmodule van Exact Online geschikt voor 1 gebruiker en 1 administratie?

Ja, de Algemene boekhoudmodule is het goedkoopste pakket van Exact Online Boekhouden en is geschikt voor 1 gebruiker en 1 administratie. Er zijn ook duurdere pakketten beschikbaar voor 2 gebruikers en 2 administraties. Je kan dit ook uitbreiden voor een vast bedrag per maand.

Kan ik de Algemene boekhoudmodule van Exact Online op mijn smartphone of tablet gebruiken?

Ja, Exact Online Boekhouden biedt een mobiele app aan die je gratis kunt gebruiken op je smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android.

Kan ik samenwerken met andere gebruikers?

Ja, met de Algemene boekhoudmodule kun je online samenwerken met andere gebruikers. Je kunt onderling taken toewijzen, documenten delen en tegelijk boekingen invoeren. Ook kun je verschillende rollen en rechten per gebruiker instellen.

Is het mogelijk om taken aan te maken in deze module?

Ja, met de Algemene boekhoudmodule kun je taken aanmaken en deze toewijzen aan andere gebruikers. Zo kun je je werk efficiënter organiseren en ervoor zorgen dat taken niet vergeten worden.

Redactie

De redactie van Boekhoudzelf bestaat uit twee boekhouders met ruime ervaring in de financiële wereld. Op Boekhoudzelf.nl beschrijven zij alles wat te maken heeft met financiën, zelf boekhouden en economie.