Bekijk hier het boekhoudprogramma dat wij zelf gebruiken

MyFinance review: informatie en uitleg

Myfinance is een online boekhoudprogramma voor Zzp’ers, dat het gemakkelijk maakt om op een snelle en eenvoudige manier te boekhouden. Het biedt realtime inzicht in je omzet, kosten en winst, zodat je altijd op de hoogte bent van hoe het ervoor staat met je bedrijf. Het boekhoudprogramma is speciaal ontworpen voor Zzp’ers die zelf hun boekhouding willen bijhouden. Myfinance biedt de mogelijkheid om een gratis proefperiode te starten en is gekoppeld aan alle grote banken in Nederland.

Voordelen van Myfinance voor Zzp’ers:

 • Voordelig en gemakkelijk boekhouden
 • Ideaal voor starters en Zzp’ers
 • Snel online factureren
 • BTW-aangifte staat klaar
 • Gratis proefperiode mogelijk
 • Koppeling met alle grote banken in Nederland

Pakketten bekijken

Klik op de bekijk-button bij het pakket waar je interesse in hebt voor meer informatie.

Wat kan je in Myfinance allemaal?

 • Realtime inzicht in omzet, kosten en winst: Myfinance geeft je altijd realtime inzicht in hoe het ervoor staat met je omzet, kosten en winst, zodat je op de hoogte bent van hoe je bedrijf presteert.
 • BTW-aangifte: Het boekhoudprogramma zorgt ervoor dat je altijd weet hoeveel BTW je moet afdragen of terug kunt vorderen.
 • App voor foto’s van bonnetjes en facturen: Met de app kun je onderweg eenvoudig een foto maken van bonnetjes of facturen, die direct in je online boekhoudprogramma worden opgenomen en eenvoudig te verwerken zijn via je persoonlijke uploads. Zo hoef je nooit meer bonnetjes kwijt te raken of geld te mislopen.
 • Verplichte gegevens op facturen: De software zorgt ervoor dat verplichte gegevens altijd op je factuur staan, zodat je niets hoeft uit te rekenen. Je kunt ook de lay-out van de factuur aanpassen en je eigen huisstijl doorvoeren.
 • Toegang tot online boekhouding via app: Met de app heb je altijd en overal toegang tot je online boekhouding, zodat je onderweg snel je ritten, uren en kosten kunt bijhouden.
 • Maken en versturen van offertes: Myfinance maakt het mogelijk om snel en foutloos stijlvolle offertes te maken in je eigen huisstijl en deze te versturen naar je klanten, met de mogelijkheid om ze om te zetten in (concept) facturen (Nederlands & Engels).
 • Classificatie en categorisering van kosten en inkomsten: Het boekhoudprogramma biedt de mogelijkheid om kosten en inkomsten te classificeren en te categoriseren, zodat je makkelijker inzicht krijgt in hoe je geld wordt besteed.
 • Inkomsten- en uitgavenoverzichten: Je kunt gemakkelijk inkomsten- en uitgavenoverzichten maken, zodat je altijd weet wat je tegoed of te vorderen hebt.
 • Balans opstellen: Myfinance biedt ook de mogelijkheid om een balans op te stellen, zodat je een overzicht hebt van je activa, passiva en eigen vermogen.

MyFinance review: onze mening

Myfinance is een uitstekend boekhoudprogramma voor Zzp’ers, dat het gemakkelijk maakt om online te boekhouden en het biedt veel voordelen voor Zzp’ers. Het geeft realtime inzicht in omzet, kosten en winst en biedt de mogelijkheid om eenvoudig facturen te maken en te versturen. De app maakt het mogelijk om onderweg ritten, uren en kosten bij te houden en offertes te maken. Myfinance biedt ook de mogelijkheid om kosten en inkomsten te classificeren en te categoriseren en om inkomsten- en uitgavenoverzichten en een balans op te stellen. Al met al is Myfinance een uitstekend boekhoudprogramma voor Zzp’ers die op zoek zijn naar een gemakkelijke en betaalbare manier om hun boekhouding bij te houden.

Wat is Myfinance?

Myfinance is een online boekhoudprogramma voor Zzp’ers, dat het gemakkelijk maakt om op een snelle en eenvoudige manier te boekhouden. Het biedt realtime inzicht in je omzet, kosten en winst, zodat je altijd op de hoogte bent van hoe het ervoor staat met je bedrijf.

Hoe werkt het?

Myfinance werkt online, wat betekent dat je via internet toegang hebt tot je boekhouding. Je kunt dit doen via een computer of via de app op je smartphone. Je kunt gemakkelijk bonnetjes, facturen en andere documenten uploaden en verwerken in je boekhouding. Myfinance zorgt ervoor dat de verplichte gegevens op je facturen staan en berekenen wat je moet afdragen of terug kunt vorderen aan BTW.

Is Myfinance geschikt voor Zzp’ers?

Ja, het is speciaal ontworpen voor Zzp’ers die zelf hun boekhouding willen bijhouden. Het boekhoudprogramma is voordelig en gemakkelijk te gebruiken en biedt veel voordelen voor Zzp’ers, zoals realtime inzicht in omzet, kosten en winst en de mogelijkheid om facturen te maken en te versturen.

Kan ik het boekhoudpakket gratis uitproberen?

Ja, Myfinance biedt de mogelijkheid om een gratis proefperiode te starten, zodat je het boekhoudprogramma kunt uitproberen voordat je besluit om het te gaan gebruiken.

Heeft het boekhoudprogramma koppeling en integratie met banken in Nederland?

Ja, Myfinance is gekoppeld aan alle grote banken in Nederland, zodat je gemakkelijk je banktransacties kunt importeren en verwerken in je boekhouding.

Redactie

De redactie van Boekhoudzelf bestaat uit twee boekhouders met ruime ervaring in de financiële wereld. Op Boekhoudzelf.nl beschrijven zij alles wat te maken heeft met financiën, zelf boekhouden en economie.