Bekijk hier het boekhoudprogramma dat wij zelf gebruiken

De verschillende modules van BUNNI boekhouden

BUNNI is een online boekhoudplatform speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers. Het biedt een eenvoudige manier om je boekhouding bij te houden, waardoor je meer tijd hebt om te focussen op je eigen werk. BUNNI biedt verschillende handige modules, waaronder urenregistratie, rittenregistratie, facturering en boekhouden, om je te helpen je financiële administratie bij te houden.

In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende modules van BUNNI, zodat je een beter beeld krijgt van wat het platform te bieden heeft. We zullen kijken naar de specifieke functies van elke module en hoe ze je kunnen helpen om je boekhouding efficiënt bij te houden. Zo kun je bepalen of BUNNI geschikt is voor jouw boekhoudbehoeften.

Urenregistratie

Met de module voor urenregistratie van BUNNI kun je je uren op de minuut nauwkeurig bijhouden. Door de timer aan te zetten terwijl je werkt, heb je een nauwkeurig overzicht van hoeveel tijd je aan specifieke projecten of klanten hebt besteed. De module biedt ook de mogelijkheid om “tijdreizen” te maken, wat betekent dat je uren kunt vastleggen in het verleden of de toekomst. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld uren hebt gewerkt, maar deze niet direct hebt vastgelegd. BUNNI staat ook toe om oneindig veel projecten toe te voegen, zodat je je uren kunt bijhouden voor elk project waar je aan werkt. De module is ook beschikbaar in de mobiele app, zodat je je uren kunt bijhouden waar je ook bent.

Rittenregistratie

De module voor rittenregistratie van BUNNI is bedoelt om je ritten op de kilometer nauwkeurig bij te houden. BUNNI rekent de afstand automatisch voor je uit, zodat je gemakkelijk een overzicht hebt van hoeveel kilometers je hebt gereden voor zakelijke doeleinden. De module onthoudt ook je favoriete adressen, zodat je gemakkelijk ritten kunt koppelen aan specifieke locaties. Je kunt ook je ritten koppelen aan projecten, zodat je een nauwkeurig overzicht hebt van hoeveel tijd en kilometers je hebt besteed aan specifieke opdrachten.

Alle pakketten en prijzen bekijken

BUNNI facturen en offertes

Met de module voor Facturen & Offertes van BUNNI kun je gemakkelijk facturen en offertes maken die volledig aansluiten bij je eigen huisstijl. Je kunt uren, producten of terugkerende diensten toevoegen aan je facturen en offertes en deze direct naar je opdrachtgevers mailen. BUNNI biedt ook de mogelijkheid om een betaalverzoek mee te sturen met je facturen, wat kan helpen om sneller betaald te worden. Daarnaast kun je periodieke facturen laten automatisch aanmaken, zodat je niet steeds dezelfde factuur hoeft te maken voor terugkerende klanten.

Module BUNNI boekhouden

Met de module voor boekhouden van BUNNI kun je gemakkelijk je boekhouding bijhouden. Je kunt bijvoorbeeld je bonnetjes scannen met de mobiele app, wat het invoeren van uitgaven gemakkelijker maakt. BUNNI heeft ook een koppeling met alle banken in Nederland, zodat je gemakkelijk je banktransacties kunt importeren en bijhouden. De module biedt ook de mogelijkheid om je btw-aangifte in minder dan 5 minuten te maken, wat je tijd kan besparen. Door je boekhouding bij te houden met BUNNI, krijg je ook direct beter inzicht in je geldstromen. Bovendien kun je je boekhouding automatiseren met behulp van slimme regels, zodat je nog sneller en gemakkelijker je boekhouding kunt bijhouden. Hier lees je ook meer over in de BUNNI review

Redactie

De redactie van Boekhoudzelf bestaat uit twee boekhouders met ruime ervaring in de financiële wereld. Op Boekhoudzelf.nl beschrijven zij alles wat te maken heeft met financiën, zelf boekhouden en economie.