Bekijk hier het boekhoudprogramma dat wij zelf gebruiken

BUNNI review: boekhouden voor ZZP’ers

BUNNI is een online boekhouding voor zelfstandig ondernemers (ZZP’ers). Wij hebben een uitgebreide BUNNI review gemaakt. Het is een handig en gebruiksvriendelijk platform dat zich richt op het gemakkelijker maken van de administratie voor ondernemers. BUNNI biedt een aantal voordelen aan zijn gebruikers, zoals de mogelijkheid om alles een maand gratis uit te proberen, een proefperiode die vanzelf stopt en een levenslange korting van 25%. BUNNI is ook speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers, wat betekent dat het is gemaakt met hun specifieke behoeften en uitdagingen in gedachten.

Pakketten bekijken

Voordelen van BUNNI

  • Probeer alles een maand gratis uit: BUNNI biedt de mogelijkheid om het platform een maand gratis uit te proberen, zodat gebruikers kunnen zien of het aan hun behoeften voldoet voordat ze zich verplichten tot een abonnement. Dit is een goede manier om te zien of BUNNI geschikt is voor uw specifieke boekhoudbehoeften.
  • Je proefperiode stopt vanzelf: Als u besluit om BUNNI te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over het opzeggen van uw proefperiode. De proefperiode stopt vanzelf, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u per ongeluk verplicht bent tot een abonnement.
  • Levenslange korting van 25%: Als u besluit om BUNNI te gebruiken na de proefperiode, ontvangt u een levenslange korting van 25% op uw abonnement. Dit betekent dat u altijd een scherpe prijs betaalt voor het gebruik van het platform.
  • Gemaakt door en voor ZZP’ers: BUNNI is speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers, wat betekent dat het is gemaakt met hun specifieke behoeften en uitdagingen in gedachten. Dit betekent dat het platform specifiek is gericht op het gemakkelijker maken van de administratie voor ondernemers, wat een groot voordeel kan zijn voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing voor hun boekhoudbehoeften.

BUNNI review: in het kort

BUNNI is een online boekhouding voor ZZP’ers. Het platform biedt een aantal handige tools om het gemakkelijker te maken om de administratie van een onderneming te beheren. Zo kunt u met BUNNI urenregistratie bijhouden, rittenregistratie verwerken, facturen en offertes verwerken, boekhouden en aangiftehulp krijgen.

Wat biedt BUNNI voor ZZP’ers?

  • Urenregistratie: mogelijkheid om uw uren gemakkelijk bij te houden, zodat u een nauwkeurig overzicht hebt van hoeveel tijd u aan specifieke projecten of klanten hebt besteed. Dit is handig voor het opstellen van facturen en het bepalen van uw tarieven.
  • Rittenregistratie: rittenregistratie bijhouden, zodat u kunt zien hoeveel kilometers u hebt gereden voor zakelijke doeleinden. Dit kan handig zijn voor het claimen van zakelijke kilometers op uw belastingaangifte.
  • Facturen en offertes verwerken: de mogelijkheid om facturen en offertes gemakkelijk te verwerken. U kunt eenvoudig facturen maken, versturen en bijhouden wanneer ze zijn betaald. Dit kan helpen om uw cashflow beter in de gaten te houden en te beheren.
  • Boekhouden: Dit zijn boekhoudfuncties, waarmee u uw financiën gemakkelijk kunt bijhouden. U kunt bijvoorbeeld inkomsten en uitgaven bijhouden, zodat u een overzicht hebt van uw financiële situatie.
  • Aangiftehulp: BUNNI biedt ook aangiftehulp, zodat u gemakkelijker uw belastingaangifte kunt doen. Dit kan helpen om tijd te besparen en om ervoor te zorgen dat u uw aangifte op tijd indient.

Wist je dat: Hoewel BUNNI zich richt op ZZP’ers, zijn andere rechtsvormen ook van harte welkom om hun administratie bij te houden in het platform. Steeds meer verenigingen, stichtingen, VOF’s en BV’s gebruiken BUNNI om hun administratie gemakkelijker te beheren. Dit betekent dat BUNNI een goede optie kan zijn voor een breed scala aan ondernemers, niet alleen voor ZZP’ers.

Vergeleken met concurrenten

In de markt voor online boekhouding zijn er een aantal concurrenten van BUNNI, waaronder InformerOnline en AFAS SB+. Het is belangrijk om te onderzoeken wat deze concurrenten bieden en hoe zij zich verhouden tot BUNNI voordat u een beslissing maakt welk platform het beste bij uw behoeften past. Bijvoorbeeld, InformerOnline biedt vergelijkbare functies als BUNNI, zoals urenregistratie, rittenregistratie, facturering en boekhouden, maar heeft misschien niet dezelfde nadruk op aangiftehulp. AFAS SB+ biedt ook vergelijkbare functies, maar heeft een andere gebruikersinterface en een hele andere prijsstructuur. Het is daarom belangrijk om de verschillende opties te vergelijken voordat u een beslissing maakt.

Als app

Je kan ook via de app veel beheren van de boekhouding. De app is beschikbaar in de Google Play winkel (link) en de Apple App Store (link)

bunni-app
Je herkent de app aan dit leuke logo!

Onze mening: uitgebreide BUNNI review

In het algemeen zijn we positief over BUNNI als online boekhouding voor ZZP’ers. Het biedt een aantal handige functies om het gemakkelijker te maken om de administratie van een onderneming te beheren, zoals urenregistratie, rittenregistratie, facturering en boekhouden. We denken dat BUNNI een goede optie is voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing voor hun boekhoudbehoeften.

Een ander voordeel van BUNNI is de mogelijkheid om alles een maand gratis uit te proberen. Dit geeft gebruikers de kans om het platform te testen voordat ze zich verplichten tot een abonnement, wat een groot pluspunt is. Bovendien is het platform eenvoudig te gebruiken, wat betekent dat zelfs als u geen ervaring hebt met boekhouden, u het gemakkelijk kunt leren.

Een andere pluspunt is dat BUNNI de mogelijkheid biedt om een boekhouder in te schakelen via de boekhoudmodule. Dit kan handig zijn voor ondernemers die niet zelf hun boekhouding willen doen, maar wel graag professionele hulp willen hebben om hun financiën bij te houden.

In termen van gebruiksgemak en snelle klantenservice, hebben we ook goede ervaringen met BUNNI. We vonden het platform gemakkelijk te navigeren en de klantenservice was snel en behulpzaam toen we vragen hadden.

Tot slot is BUNNI ook een goedkope optie in vergelijking met sommige van zijn concurrenten. Met de levenslange korting van 25%, betaalt u altijd een scherpe prijs voor het gebruik van het platform.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Kan ik BUNNI een maand gratis uitproberen?

Ja, BUNNI biedt de mogelijkheid om alles een maand gratis uit te proberen voordat u zich verplicht tot een abonnement. Dit is een goede manier om te zien of het platform aan uw behoeften voldoet voordat u zich verplicht.

Wat gebeurt er na de proefperiode?

Na de proefperiode stopt de proefperiode vanzelf en zult u zich verplichten tot een abonnement als u BUNNI wilt blijven gebruiken. U ontvangt echter een levenslange korting van 25% op uw abonnement, dus u betaalt altijd een scherpe prijs voor het gebruik van het platform.

Kan ik een boekhouder inschakelen met BUNNI?

Ja, BUNNI biedt de mogelijkheid om een boekhouder in te schakelen via de boekhoudmodule. Dit kan handig zijn voor ondernemers die niet zelf hun boekhouding willen doen, maar wel professionele hulp willen hebben om hun financiën bij te houden. De boekhouder kan BUNNI aanpassen naar wens, zodat hij/zij alles ziet, maar dat jij alleen het nodige ziet, wat je begrijpt.

Is BUNNI goedkoop in vergelijking met andere online boekhoudingsoplossingen?

Ja, in vergelijking met sommige van zijn concurrenten is BUNNI een goedkope optie. Met de levenslange korting van 25%, betaalt u altijd een scherpe prijs voor het gebruik van het platform.

Redactie

De redactie van Boekhoudzelf bestaat uit twee boekhouders met ruime ervaring in de financiële wereld. Op Boekhoudzelf.nl beschrijven zij alles wat te maken heeft met financiën, zelf boekhouden en economie.