Bekijk hier het boekhoudprogramma dat wij zelf gebruiken

e-Boekhouden: Een uitgebreide review en informatie

e-Boekhouden is een online boekhoudtool die ondernemers alles biedt wat ze nodig hebben om hun administratie op orde te houden. Met e-Boekhouden kun je boekhouden, factureren, offertes maken, urenregistratie doen, relatiebeheer doen, voorraadbeheer doen en nog veel meer. Daarnaast biedt e-Boekhouden innovatieve functies zoals automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een app voor op je smartphone of tablet. e-Boekhouden is gemaakt vanuit de visie van een ondernemer, dus het werkt intuïtief en is gemakkelijk aan te passen aan je eigen situatie.

Alle pakketten bekijken

Hieronder zie je een overzicht van alle boekhoudpakketten die e-Boekhouden te bieden heeft. Via de Bekijk-knop ga je direct naar het pakket toe om er meer over te lezen.

e-Boekhouden modules

Een boekhoudpakket bij e-Boekhouden bestaat uit meerdere modules. Deze krijg je allemaal inclusief bij het abonnement (maandelijks opzegbaar!). Hieronder een overzicht van de modules en wat je er mee kan.

Boekhouden

Doe eenvoudig je boekhouding . Je kunt bijvoorbeeld in één oogopslag je financiële overzichten bekijken, je bankafschriften uploaden en je inkomsten en uitgaven bijhouden.

Facturen

Met e-Boekhouden kun je gemakkelijk professionele facturen maken en versturen. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig je eigen factuurtemplate aanpassen, je klantgegevens invoeren en je facturen direct versturen via e-mail of printen.

e-boekhouden facturen

Offertes

Je kan eenvoudig professionele offertes maken en versturen. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig je eigen offertetemplate aanpassen, je klantgegevens invoeren en je offertes direct versturen via e-mail of printen.

Relatiebeheer

Beheer je zakelijke relaties en contacten Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig al je contactgegevens op één plek bijhouden, afspraken maken en je relatiegeschiedenis bijhouden.

Ledenadministratie

Met e-Boekhouden kun je eenvoudig je ledenadministratie beheren. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig al je ledengegevens op één plek bijhouden, contributies innen en je ledenadministratie bijhouden.

Urenregistratie

Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig je werktijden invoeren, je uren per klant of project bijhouden en je urenregistratie exporteren.

Koppelingen en integraties

Deze boekhoudtool biedt verschillende koppelingen aan om het werken met hun tool nog gemakkelijker te maken. Zo hebben ze bijvoorbeeld een koppeling met automatische bankkoppelingen, waarmee je je bankafschriften automatisch kunt importeren. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om te koppelen met scan & herken, waarmee je je facturen kunt scannen en de gegevens automatisch kunt laten invoeren. En tenslotte bieden ze ook een koppeling met mail & herken, waarmee je je e-mails kunt scannen en de gegevens automatisch kunt laten invoeren.

Vergeleken met concurrenten

e-Boekhouden concurreert met andere online boekhoudtools zoals InformerOnline, AFAS SB+ en BUNNI. In vergelijking met deze concurrenten biedt e-Boekhouden een aantal voordelen. Zo is e-Boekhouden bijvoorbeeld een van de goedkoopste online boekhoudtools van dit moment en bieden ze een gratis helpdesk aan voor al hun klanten. Daarnaast is e-Boekhouden ook maandelijks opzegbaar, wat betekent dat je niet vastzit aan een lange contractperiode.

De e-Boekhouden app

De e-Boekhouden app is het verlengstuk van het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl en is beschikbaar op de Apple Store en Google Play. De app is ideaal voor ondernemers die onderweg zijn en toch snel en gemakkelijk hun administratie willen bijhouden.

Met de e-Boekhouden app kun je bijvoorbeeld foto’s maken en uploaden van bonnetjes en facturen, zodat je ze later gemakkelijk kunt verwerken in je boekhouding. Ook kun je je uren per project registreren, zodat je altijd inzicht hebt in hoeveel tijd je aan welke projecten hebt besteed.

e-boekhouden app ios android

Daarnaast biedt de app ook de mogelijkheid om snel informatie op te zoeken over je relaties, zoals contactgegevens en afspraken. En je krijgt in een oogopslag inzicht in je winst en verlies, open posten en saldo.

De e-Boekhouden app werkt snel en is eenvoudig in gebruik, wat betekent dat het gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen. De app is gericht op ondernemers en biedt veel handige functies om het beheren van je administratie gemakkelijker te maken, ook als je onderweg bent.

e-Boekhouden review: Onze mening

Wij zijn zeer positief over e-Boekhouden. We vinden het een gemakkelijk te gebruiken tool voor het doen van je boekhouding, factureren, offertes maken, urenregistratie, relatiebeheer en voorraadbeheer. We raden aan om e-Boekhouden gratis uit te proberen om te zien of het bij je past. We denken dat e-Boekhouden geschikt is voor zowel startende ondernemers, ZZP’ers, kleine administraties als grote bedrijven. Ook voor verenigingen en stichtingen kan e-Boekhouden een goede optie zijn.

Alle pakketten bekijken

Hieronder zie je een overzicht van alle boekhoudpakketten die e-Boekhouden te bieden heeft. Via de Bekijk-knop ga je direct naar het pakket toe om er meer over te lezen.

Alle voordelen op een rij

Hieronder vind je een lijst met voordelen van e-Boekhouden:

  1. Gemakkelijk te gebruiken: Het is intuïtief en gemakkelijk aan te passen aan je eigen situatie, wat betekent dat het gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen.
  2. Veel handige functies: e-Boekhouden biedt veel handige functies, zoals automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een app voor op je smartphone of tablet, om het beheren van je administratie gemakkelijker te maken.
  3. Gratis helpdesk: e-Boekhouden biedt een gratis helpdesk aan voor al hun klanten, zodat je altijd hulp kunt krijgen als je moeite hebt met het gebruik van de tool.
  4. Maandelijks opzegbaar: De tool is maandelijks opzegbaar, wat betekent dat je niet vastzit aan een lange contractperiode en je het abonnement op elk moment kunt opzeggen als het niet aan je verwachtingen voldoet.
  5. Goedkoop: Dit is een van de goedkoopste online boekhoudtools van dit moment, wat betekent dat het betaalbaar is voor ondernemers van alle groottes.
  6. Geschikt voor alle ondernemers: Geschikt voor zowel startende ondernemers, ZZP’ers, kleine administraties als grote bedrijven. Ook voor verenigingen en stichtingen kan e-Boekhouden een goede optie zijn.

Veelgestelde vragen en antwoorden over de e-Boekhouden review

Kan ik e-Boekhouden gratis uitproberen?

Ja, e-Boekhouden biedt de mogelijkheid om een gratis proefperiode te doen, zodat je de tool kunt uitproberen voordat je besluit of je een abonnement wilt nemen.

Is e-Boekhouden maandelijks opzegbaar?

Ja, het is maandelijks opzegbaar, dus je zit niet vast aan een lange contractperiode. Dit geeft je de flexibiliteit om het abonnement op elk moment op te zeggen als het niet aan je verwachtingen voldoet.

Is het moeilijk te gebruiken?

Boekhouden met deze tool is eenvoudig in gebruik. De invoerschermen, menuopties en algemene gebruikerservaring zijn intuïtief en gemakkelijk aan te

Is e-Boekhouden geschikt voor mijn bedrijf?

e-Boekhouden is geschikt voor zowel startende ondernemers, ZZP’ers, kleine administraties als grote bedrijven. Ook voor verenigingen en stichtingen kan e-Boekhouden een goede optie zijn.

Redactie

De redactie van Boekhoudzelf bestaat uit twee boekhouders met ruime ervaring in de financiële wereld. Op Boekhoudzelf.nl beschrijven zij alles wat te maken heeft met financiën, zelf boekhouden en economie.