Bekijk hier het boekhoudprogramma dat wij zelf gebruiken

e-Boekhouden voor accountants, boekhouders en professionals

E-boekhouden is de laatste jaren steeds populairder geworden onder accountants, boekhouders en andere professionals. Dit komt omdat e-boekhouden veel voordelen biedt ten opzichte van traditionele boekhoudmethodes. In dit artikel nemen we een aantal van de belangrijkste voordelen van e-boekhouden voor deze groep professionals onder de loep.

Overzichtelijk dashboard

Een van de grootste voordelen van e-boekhouden is het overzichtelijke dashboard. Op dit dashboard zijn alle belangrijke informatie per klant duidelijk weergegeven. Dit maakt het gemakkelijk om snel inzicht te krijgen in de financiële situatie van een klant en eventuele knelpunten of aandachtspunten op te sporen.

Standaard rekeningschema

Veel e-boekhoudsystemen bieden een standaard rekeningschema aan. Dit schema kan naar eigen wens worden aangepast of geïmporteerd. Zodra een nieuwe administratie wordt aangemaakt, wordt het standaard rekeningschema automatisch gekopieerd naar de nieuwe administratie. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat er op een consistente manier wordt gewerkt.

Inloggen via uw website

Met e-boekhouden is het mogelijk om zowel u als uw klanten in te loggen via uw eigen website. Hiervoor hoeft u alleen een speciale link op uw website te plaatsen. Dit maakt het gemakkelijker voor uw klanten om toegang te krijgen tot hun administratie en bespaart u tijd doordat u niet steeds op verschillende systemen hoeft in te loggen.

Modules bekijken

Boekhouden in uw huisstijl

Veel e-boekhoudsystemen bieden de mogelijkheid om uw eigen logo toe te voegen. Hiermee sluit de omgeving waarin uw klanten inloggen aan bij uw eigen bedrijf. Dit versterkt het professionele imago van uw bedrijf en maakt het gemakkelijker voor uw klanten om uw diensten te herkennen.

Gratis extra gebruikers

Een ander voordeel van e-boekhouden is dat u kosteloos een onbeperkt aantal gebruikers aan uw account kunt toevoegen. Deze gebruikers kunnen allemaal tegelijk inloggen, wat het werken in teamverband maakt.

Conclusie

e-boekhouden heeft veel voordelen voor accountants, boekhouders en professionals. Zo is er een overzichtelijk dashboard, is er een standaard rekeningschema beschikbaar en is het mogelijk om in te loggen via uw eigen website. Daarnaast kunt u uw eigen logo toevoegen aan de omgeving en een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen aan uw account. Al deze factoren maken e-boekhouden een aantrekkelijke optie voor accountants, boekhouders en professionals.

Veelgestelde vragen en antwoorden over e-Boekhouden voor professionals

Wat zijn de voordelen van e-boekhouden voor accountants en boekhouders?

E-boekhouden biedt veel voordelen voor accountants en boekhouders. Zo is er een overzichtelijk dashboard waarop alle belangrijke informatie per klant is weergegeven, is er een standaard rekeningschema beschikbaar en is het mogelijk om in te loggen via uw eigen website.

Kan ik mijn eigen logo toevoegen aan e-boekhouden?

Ja, veel e-boekhoudsystemen bieden de mogelijkheid om uw eigen logo toe te voegen. Zo sluit de omgeving waarin uw klanten inloggen naadloos aan bij uw eigen bedrijf.

Kan ik een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen aan mijn e-boekhouden account?

Ja, veel e-boekhoudsystemen bieden de mogelijkheid om een onbeperkt aantal gebruikers aan uw account toe te voegen. Deze gebruikers kunnen allemaal tegelijk inloggen, wat het werken in teamverband gemakkelijker maakt.

Redactie

De redactie van Boekhoudzelf bestaat uit twee boekhouders met ruime ervaring in de financiële wereld. Op Boekhoudzelf.nl beschrijven zij alles wat te maken heeft met financiën, zelf boekhouden en economie.