Bekijk hier het boekhoudprogramma dat wij zelf gebruiken

fENNA boekhouden: facturatie-opties bekeken

Met fENNA facturatie kun je onbeperkt facturen maken voor zowel Nederlandse als buitenlandse klanten. Je kunt kiezen uit verschillende talen, waaronder het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Daarnaast kun je de factuur opmaken in jouw eigen huisstijl en bijlagen toevoegen via upload, email of de fENNA-app.

Diverse pakketten met elkaar vergelijken

Hieronder zie je meerdere pakketten die beschikbaar zijn van fENNA. Klik op de bekijk-knop om nog meer pakketten te bekijken en meer informatie te lezen.

Productbeheer

Met fENNA kun je gemakkelijk producten beheren, inclusief hun prijs en btw-tarief. Zo heb je altijd de juiste informatie bij de hand om facturen te maken.

Sjablonen en factuur maken

Je kunt kiezen om een factuur te maken op basis van een sjabloon, door het sjabloon uit het overzicht te kiezen of door het sjabloon te slepen naar de factuur. Dit maakt het maken van facturen snel en gemakkelijk. Je kunt ook concept-facturen opslaan in fENNA, zodat je later kunt beslissen of je de factuur wilt versturen of niet.

Betalingen en bankafschriften

fENNA kan de betalingen van je facturen volgen door bankafschriften in te lezen. Zo weet je altijd of een factuur betaald is of misschien gedeeltelijk. Ook kun je de Btw-bedragen van je facturen overnemen uit het Btw-aangifte-formulier.

Annuleren en crediteren

Het is eenvoudig om facturen te annuleren (crediteren) in fENNA. Zo kun je gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in je facturatie.

Kortingen en inplannen

fENNA biedt ook de mogelijkheid om kortingen op te nemen in de factuur en facturen in te plannen voor een later tijdstip. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt zorgen dat je facturen op een bepaald moment worden verstuurd.

Dashboard voor omzet en kasstroom

fENNA biedt ook een dashboard waarop je je omzet en kasstroom kunt volgen, inclusief een vergelijking met het voorgaande jaar. Zo kun je gemakkelijk zien hoe je bedrijf ervoor staat.

Redactie

De redactie van Boekhoudzelf bestaat uit twee boekhouders met ruime ervaring in de financiële wereld. Op Boekhoudzelf.nl beschrijven zij alles wat te maken heeft met financiën, zelf boekhouden en economie.