Bekijk hier het boekhoudprogramma dat wij zelf gebruiken

AFAS SB+ boekhoudpakket: CRM module

De CRM module van AFAS SB+ biedt een aantal tools voor het beheren van relaties met klanten, prospects en andere belangrijke contacten. Dit artikel is onderdeel van de AFAS SB+ review.

AFAS SB+ pakketten bekijken

Vraag gerust een gratis demo aan, zodat je van tevoren precies weet waar je aan begint!

Alle modules bekijken

 Naast de CRM module bestaat het pakket uit de modules:

De CRM module van AFAS SB+ boekhouden bekeken

Hieronder geven we een overzicht van enkele van de belangrijkste functies van de CRM module:

  • CRM: een CRM-tool waarmee gebruikers hun klanten, prospects en andere contacten kunnen beheren en informatie kunnen opslaan.
  • Prospect- en klantbeheer: tools voor prospect- en klantbeheer, waarmee gebruikers informatie kunnen opslaan over hun contacten en deze kunnen segmenteren.
  • Relatiemanagement: tools voor relatiemanagement, waarmee gebruikers hun contacten kunnen beheren en communiceren.
  • Digitaal dossier: ren digitale opslagplaats voor documenten en andere informatie over contacten, wat kan helpen om de administratie efficiënt te doen.

Wat is een CRM precies?

CRM staat voor Customer Relationship Management en is een verzamelterm voor systemen en processen die gebruikt worden om de relaties met klanten te beheren. In de context van boekhouden is CRM een tool die kan helpen om de financiële aspecten van de relatie met klanten te beheren, zoals facturering, debiteurenbeheer en klantinformatie. De CRM module van een boekhoudtool kan bijvoorbeeld functies bieden voor het opslaan van informatie over klanten, het versturen van facturen en het bijhouden van openstaande debiteuren. Het gebruik van CRM kan helpen om de administratie efficiënter te maken en om inzicht te krijgen in de financiële aspecten van de relatie met klanten.

Prospects beheren in een boekhoudtool

Prospects zijn potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van producten of diensten van een bedrijf. In de context van boekhouden kunnen prospects worden gezien als een mogelijke bron van inkomsten voor het bedrijf en kunnen ze dus van belang zijn voor het financiële beheer. Bedrijven kunnen verschillende manieren gebruiken om prospects te identificeren en te benaderen, zoals het gebruik van marketingcampagnes of het inschakelen van verkoopteams. Het beheren van prospects kan helpen om de kans op succesvolle verkopen te verhogen en om de financiële prestaties van het bedrijf te verbeteren.

Redactie

De redactie van Boekhoudzelf bestaat uit twee boekhouders met ruime ervaring in de financiële wereld. Op Boekhoudzelf.nl beschrijven zij alles wat te maken heeft met financiën, zelf boekhouden en economie.