Bekijk hier het boekhoudprogramma dat wij zelf gebruiken

Jortt review: boekhouden met een Boekhoudbot

In deze review zullen we de boekhoudsoftware van Jortt behandelen. Jortt is een programma dat je boekhouding automatiseert, zodat je geen fouten kunt maken en het je nagenoeg geen tijd kost. De Boekhoudbot verwerkt volgens alle regels van de Belastingdienst je boekhouding én laat je optimaal gebruik maken van de belastingvoordelen. Jortt heeft alle geavanceerde functies die je voor je complete boekhouding nodig hebt, waaronder het automatisch afschrijven van bedrijfsmiddelen.

Drie voordelen van Jortt

  1. Alles onder controle: De Boekhoudbot controleert de hele boekhouding. Hij haalt de fouten uit je boekhouding én geeft aan hoe je problemen op kunt lossen. Zo heb je altijd een perfecte boekhouding.
  2. Inkomsten– en vennootschapsbelasting: De jaaraangifte is nog nooit zo makkelijk geweest. Jortt stelt het rapport voor je op. Rechtstreeks vanuit Jortt doe je de jaaraangifte. Foutloos, zonder bijkomende kosten en in een mum van tijd.
  3. Betaal nooit te veel belasting: De Boekhoudbot geeft je fiscaal advies. Zo betaal je nooit teveel belasting. Want eerlijkheid werkt twee kanten op.

Bekijk de pakketten van Jortt

Druk op de bekijk-knop voor meer informatie op de website van Jortt zelf.

Wat kan de Jortt Boekhoudbot voor jou doen?

De Jortt Boekhoudbot is in staat om een groot deel van je boekingen voor je te verwerken. Dit betekent dat je boekhouding nagenoeg geautomatiseerd wordt, wat het een stuk eenvoudiger maakt. De Boekhoudbot kan ook de btw-berekening, -controle en –aangifte voor je verzorgen, evenals de winst-en-verliesrekening en de balans. Daarnaast kan het ook investeringen en afschrijvingen voor je verwerken en de volledige jaarafsluiting doen. Bovendien kan het ook de uitgebreide jaarrekening (samenstelrekening) en de KvK jaarrekening (voor bv’s en stichtingen) voor je opstellen. Tot slot kan het je ook fiscaal advies geven en de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting voor je aanvragen.

Vergeleken met concurrenten

Als we kijken naar concurrenten van Jortt, zoals InformerOnline, BUNNI en AFAS SB+, dan zien we dat Jortt zich onderscheidt door de Boekhoudbot. Deze boekhoudrobot verwerkt tot 99% van je boekingen en geeft je fiscaal advies, wat de boekhouding een stuk eenvoudiger maakt. Daarnaast biedt Jortt ook professionele facturen, wat voor veel ondernemers een groot voordeel is.

Eindconclusie van de review

Na het testen van het Jortt boekhoudpakket kunnen we zeggen dat we zeer tevreden zijn met de werking ervan. De boekhoudrobot van Jortt werkt erg goed en maakt het boekhouden een stuk eenvoudiger. De klantenservice is ook vriendelijk en snel, wat altijd fijn is. Bij zelf boekhouden komen er af en toe namelijk wat dingen naar boven die je niet zelf snapt.

Verder is Jortt geschikt voor zowel ZZP’ers, MKB’ers, VOF’s als BV’s, wat het geschikt maakt voor een breed scala aan ondernemers. Het is ook mogelijk om Jortt gratis uit te proberen, wat ik zeker aanbeveel om te doen voordat je besluit om een abonnement af te sluiten.

In totaal zijn er veel pluspunten te noemen voor het boekhoudpakket van Jortt. Het moderniseert het boekhouden en maakt het een stuk eenvoudiger en sneller. Het is echt een revolutionair systeem. Je zou het bijna het moderne boekhouden kunnen noemen.

Verder zijn de facturen snel gemaakt. Sneller dan bij sommige andere concurrenten. De facturen zien er alsnog erg professioneel uit. We kunnen dan ook zeker aanbevelen om Jortt te overwegen als je op zoek bent naar een boekhoudpakket.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Is Jortt geschikt voor ZZP’ers, MKB’ers, VOF’s en BV’s?

Ja, Jortt is geschikt voor al deze soorten ondernemers.

Kan ik Jortt gratis uitproberen?

Het is mogelijk om Jortt gratis uit te proberen voordat je besluit om een abonnement af te sluiten.

Biedt het boekhoudprogramma professionele facturen?

Ja, Jortt biedt professionele facturen die je eenvoudig kunt maken en versturen

Wat is het verschil tussen de verschillende abonnementen van Jortt?

Op de website van Jortt kun je de verschillende abonnementen bekijken en vergelijken. Zo heb je de keuze uit een basisabonnement, een plusabonnement en een premiumabonnement. Het verschil zit vooral in de hoeveelheid boekingen die de Boekhoudbot voor je verwerkt en de hoeveelheid advies en support die je ontvangt.

Redactie

De redactie van Boekhoudzelf bestaat uit twee boekhouders met ruime ervaring in de financiële wereld. Op Boekhoudzelf.nl beschrijven zij alles wat te maken heeft met financiën, zelf boekhouden en economie.